13 Mayıs 2015

Oriflame Türkiye’den Dünya Çocuk Vakfı’na destek kampanyası

Oriflame’in yenilikçi güzellik ürünleri sunan ve danışmanları aracılığı ile doğrudan satış yapan bir iş modeli olduğunu hepimiz biliyoruz. Anneler günü dolayısıyla dün gerçekleşen etkinlikle aslında işin arka tarafında özellikle kadınların hayatına ve hayallerine ne kadar dokunduğunu Oriflame Türkiye 1. si dünya 3. sü Özgül Cingil’i tanıdıktan sonra öğrendik.
 

Sadece daha uygun bir fiyata parfüm satın almak için danışman olduğu Oriflame’de nerelere geldiğini dinlemek gerçekten çok etkileyiciydi. “Kızıma miras olarak bırakacağım hazır bir işi var” derken kendi ayakları üzerinde güçlü bir şekilde duran, kendinden gurur duyan bir kadını görüyorsunuz.
 
 
Annelerin hayatında önemli bir yeri olan Oriflame’in Mayıs ayı kataloğunda yer alan beyaz zambak ve şeftali notalarını taşıyan Tenderly Promise’in ilhamında ise çocuklar bulunuyor.  Bu zarif çiçeksi parfüm limon, şeftali çiçeği ve pembe biber taneleriyle açılıyor ve bir çocuğun coşkulu, içten gülüşü gibi yankılanıyor. Kalbinde beyaz zambak ve şakayık buketi taşıyan Tenderly Promise incelikli ve saf bir koku deneyimi yaşatıyor. Çok eski tarihlerden bu yana anneliğin ve şefkatin sembolü olarak kullanılan beyaz zambak bu kokuyu annelerimiz için eşsiz bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkarıyor. Misyonu da bir o kadar anlamlı… Global tarafından yürütülen yardım kampanyasına Türkiye olarak da destek veren Oriflame Türkiye, her Tenderly Promise parfümünden elde edilen gelirin 2 TL’sini İsveç Prensesi ve Af Jochnick Vakfı Tarafından kurulan Dünya Çocuk Vakfı’na bağışlıyor..
Dünyanın dört bir yanındaki danışmanların gücü ile 1 milyon Euro toplanması hedefleniyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...