8 Aralık 2014

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'na Son 4 Gün...


 

TURKCELL ana sponsorluğunda 12-14 Aralık tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye’nin en trend "Anne Bebek Çocuk Fuarı" IBS’nin lansman partisi harika bir mekan olan Happy Nest’te yapıldı.


Looney Tunes karakterlerinin de renk kattığı partide hem biz anneler hem çocuklarımız çok keyifli bir gün geçirdik. Öte yandan İBS lansman partisine Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar da katıldı. Hazinedar, bir saat kaldığı partide çocuklara uygun bir çevre için annelerin görüşlerini aldı.

12-14 Aralık’ta herkes İBS’te

İstanbul’un kalbi 3 gün boyunca Boyut Group tarafından düzenlenen İBS’te atacak. Türkiye’nin en prestijli markalarının birbirinden renkli etkinliklerle yer alacağı fuarda ziyaretçiler markaların fuara özel kazançlı kampanyaları ile 2015’e şanslı girecekler.

15 Parti, Buz Pisti Şovları ve kukla tiyatrosu İBS'de

Peki, Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleşen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan aile festivali İBS'de neler var? Üç günlük fuar oldukça yoğun ve eğlenceli...

Ailelere ve çocuklara unutulmaz üç gün yaşatmayı hedefleyen İBS, 12-14 Aralık tarihleri arasında iki farklı konseptte 15 parti düzenleyecek.  Yeni yıl temalı partilerde, aileler ve çocuklar müzik eşliğinde dans edecek, birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacak, Noel Baba ile fotoğraf çektirecek. Kışın bütün güzelliğini taşıyan Frozen Partiler’de çocuklar ve aileler karlar altında büyülü bir ortamda çılgınca dans edecek sonrasında fuar alanına kurulan buz pistinde kış rüyasına devam edecekler.

İBS’de üç gün boyunca 9 oyun sahneleyecek. Oyunların başrolünde ise birbirinden eğlenceli kukla karakterler olacak.

BUGS BUNNY ve ARKADAŞLARI  IBS’de

Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Taz ve Daffy İBS ile beraber tüm çocukları eğlenceye doyuracak. Looney Tunes’un birbirinden güzel ürünlerinin de sergileneceği fuarda çocuklar Bugs Bunny ve arkadaşlarıyla fotoğraflar çektirecek, eğlenceli vakit geçirip çeşitli ödüller kazanacaklar.

Çınar Fidesi Verilecek, Şeker Atölyesi Kurulacak

Temiz ve yemyeşil bir Türkiye için kolları sıvayan İBS, fuar alanına kurulan botanik alanını ziyaret eden ve bilgiler alan çocuklara da çınar ağacı fidesi dağıtacak.

Şeker, sabun ve kurabiye yapım atölyeleri başta olmak üzere pek çok dikkat çekici etkinlikte de üç gün boyunca hem minikler hem de aileleri çok eğlenecek.

Yalvaç Ural, Yekta Kopan ve Derya Baykal İBS’de

İBS, üç gün boyunca Türkiye'nin duayen isimlerini de ağırlayacak. Yalvaç Ural, Yekta Kopan, Derya Baykal, Pınar Mermer, Elif Doğan, Tülin Kozikoğlu ve Duygu İçil'in de aralarında bulunduğu pek çok kişi hem ailelerle bir araya gelip sohbet edecek hem de kitaplarını imzalayacak.

İBS yarışmaları kazandıracak!

İBS içine kurulan yarışma parkurlarında ise aileler ve çocukları hem eğlenmek için hem de değerli hediyelerin sahibi olmak için yarışacak. Detaylı bilgi ve yarışmalara katılmak için www.ibsfuar.com

Biz fuara sayılı günler kala heyecanla bekliyoruz... Cuma günü orada olacağız... Hepinizi bu güzel ve eğlenceli güne bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...