29 Mart 2013

Bezelye seven....

Bugün Aslı uyuyunca çektiğim bezelye fotoğrafları...


bir pazar günü...

Bu pazar gelecek ben hala geçen pazar gününü yazıyorum.. Bu kadar da hızlıyım işte :)) hi hi hi... ama belki de o kadar güzel havadan sonra pazartesi birden bozan hava buna sebep olmuş olabilir... neyse bugün yine bahar havasına yakışır bir hava var ve ben yazı yazabiliyorum...

Kocişle başbaşa bir kahvaltı ile başladık... Aslı kahvaltısını çoktan yapmış, Aysu ise uyku hallerindeydi hala...


22 Mart 2013

Bahar geldiii....

Baharın bu ilk gününden herkese merhabalar.... Biz de laleler açmış mı, biraz fotoğraf çekilelim diye yine İBB sosyal tesisleri Florya'yı ziyaret ettik.. Hava dün biraz kapalı gibiydi.. Gerçi bugün daha da kötü (nasıl bahar geldiyse) ... Ve işte benim objektifime takılan birbirinden renkli iki fıstık...


15 Mart 2013

Aslı'nın Adım Çöreği

İki hafta önceki "Aslı'nın Adım Çöreği" ne geldi sıra... Akraba ve arkadaşlarımın katılımıyla gerçekleşen gecikmiş adım çöreği evde verdiğim ilk davet olmuş oldu :) 

 

13 Mart 2013

Hafta sonundan...

Bugün yazıcam yarın yazıcam derken 15 gün olmuş yazı yazmayalı... malum ev taşıma telaşı, sonra evi düzenleme, hala hergün yapacak bişey çıkıyor ev ile ilgili... Daha önceki hafta pazar günü Aslı'nı adım çöreğini yapmıştım... onu da en kısa zamanda yayınlamak istiyorum.. 

Ama önce çok da gecikmeden bu hafta sonuna dair güzel kareler gelsin... Hendek'ten arkadaşlarımız geldi cumartesi günü... Önce babalar Aysu ve Rüzgar'ı Doğa kolejinin bir etkinliğine götürdüler, oradan da Florya'daki havacılık müzesine..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...